The best entries

 • Moderna arbetsplatser

  Nöjd och utvilad personal är nyckeln till framgång för varje företagare. På en lämpligt inredd och utrustad arbetsplats kan man helt fokusera på den tilldelade arbetsuppgiften och koppla av under rasten. Varje arbetsbod som vi erbjuder kan användas både som ett tillfälligt och permanent arbetsrum. Den kan även förses med ett extra utrymme som toalett med dusch, garderob eller matrum och pentry. Den moderna och hållbara konstruktionen är mycket energisnål och säkerställer rätt temperatur även på vintern.
  arbetsbod

 • printunion.se

  När vi tillverkar kläder ser vi till att införa moderna tekniska lösningar i produktionsprocesserna. En av dem är transfertryck som är perfekt inte bara på T-shirts utan även på företags- eller reklamtröjor. Denna lösning kan användas även vid mindre beställningskvantiteter. Metoden används ofta för att placera grafik och text på sportkläder som finns i olika storlekar. Företaget erbjuder också andra märkningsmetoder att välja mellan.
  Transfertryck

 • Moderna tryck på förpackningar

  Reklamförpackningar bör utmärka sig inte bara genom hållbarhet, utan även genom ett unikt utseende som uppmuntrar kunden att upptäcka produkten. Flexotryck är en modern tryckteknik som kombinerar prägling och applicering av högkvalitativa färger med hjälp av en lasergraverad tryckplåt av fotopolymer, vilket gör det möjligt att få en tydlig och hållbar design.
  flexotryck